منوی دسته بندی

عرق هل

هل درختی از خانواده زنجبیل است که به صورت وحشی در مناطق کوهستانی رشد میکند و در سه نوع مختلف سبز، سیاه و سفید یافت میشود که از این میان رنگ سبز آن از انواع دیگر مرغوب تر بوده و تند و معطر است، لازم به ذکر است که طبیعت همه گونه های یافت شده از هل گرم و خشک است و عرق هل از گونه سبز این درخت بدست می آید که علاوه بر خواص درمانی که به طور مختصر به آن اشاره می کنیم برای معطر کردن غذا و شربیت و همچنین ساخت انواع شیرینی جات استفاده می شود.
از مغز و پوست هل برای درمان استفاده می شود و گفتنی است که عرق هل را انرژی زا، تقویت کننده بدن و نیز خوشبو کننده دهان معرفی می کنند، همچنین طبق مطالعات انجام شده می توان گفت که این عرق در رفع بیماری های چشم بسیار مفید می باشد؛ از دیگر خواص عرق هل می توان به رفع افسردگی، تقویت کننده قلب، برطرف کننده زخم های دهان، تسکین درد روماتیسم و درد گوش، ضد مسمومیت و ادرارآور بودن آن اشاره کرد.

مصطفی نیکخو وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *